top of page

ILEA NCC Group

Public·18 members

Формуємо Базовий Капсульний Гардероб На Щодень

Перебирала вчора ввечері свій гардероб і зрозуміла, що в мене купа яскравого одягу, але абсолютно немає що вдягнути на звичайну прогулянку з собакою чи швидку поїздку в магазин, бо всі речі вимагають складного комбінування та спеціально підібраного взуття. Мені терміново потрібні якісь прості й еластичні базові речі, які легко поєднуються з будь-якими джинсами чи шортами і не потребують довгого прасування зранку.

11 Views
crazy thief322
crazy thief322
2 days ago

Складання практичного капсульного гардеробу завжди рятує від ранкового головного болю, коли стоїш перед повною шафою і не знаєш, що накинути. Я свого часу теж набрала купу складних фасонів, які тільки займали місце, поки не перейшла на універсальний базовий одяг. З власного досвіду скажу, що коли ми формуємо щоденну капсулу, то просто не можемо оминути такий практичний елемент, як універсальна майка чи кофта, бо це саме той фундаментальний шар, з яким ідеально виглядають будь-які спідниці, шорти чи класичні денімові штани. Особливу любов у мене заслужив топ в рубчик, адже це саме той зручний елемент, який я використовувала для створення десятків різних повсякденних образів.

bottom of page